Wmo woningaanpassingen

Bart van den Eijnde en Peer Meijs komen TotaalSupport versterken!
In de Letselschadebranche heeft TotaalSupport sinds 2008 al erg veel ervaring opgedaan in het bouwkundig aanpassen van woningen en werkplekken. Steeds vaker kwam echter het verzoek van lagere overheden, om onze expertise ook in te zetten bij woningaanpassingen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning.
Met de komst van Bart van den Eijnde (bouwkundig-ergonomisch adviseur) en Peer Meijs (bouwkundig-ergonomisch adviseur), heeft TotaalSupport twee bekende en zeer ervaren Wmo deskundigen op het gebied van woningaanpassingen, aan zich weten te binden.

Naast het geven van adviezen op het gebied van Wmo gerelateerde woningaanpassingen, zijn er voor ambtenaren eveneens scholingsmogelijkheden op dit gebied en zal er op korte termijn een reken TOOL (ErgoTax) worden uitgegeven waarmee zeer eenvoudig calculaties zijn te maken van veel voorkomende woningaanpassingen.

TotaalSupport is een onafhankelijk adviesbureau in de letselschade, bouw en in het sociale domein.

TotaalSupport B.V.
Tinbergenlaan 19
8024 EB  Zwolle
06 – 20 60 48 10
info@totaalsupport.eu

Aangesloten bij:
NIVRE (op persoonlijke titel)
LRGD (op persoonlijke titel)
DLR-Nationaal Keurmerk Letselschade

Algemene voorwaarden