Referenties en Opdrachtgevers

Op deze pagina treft u enkele referenties en een niet compleet overzicht aan, van enkele opdrachtgevers van TotaalSupport

Referenties

“Bert Veurink is een ‘mensen-mens’ en kan zich goed in de situatie van de schademelder verplaatsen zonder hiermee de geschillen te beïnvloeden. Er ontstaat daardoor een eindconclusie die aan alle redelijkheid en billijkheid voldoet.
Ook neemt Bert de tijd om de partijen hun verhaal te laten doen en worden geschillen uitgebreid bekeken waardoor er achteraf geen discussies ontstaan. Ook zijn de rapportages duidelijk en niet voorzien van ballast”.
Kevin Nieuwenhuis, Octa Adviseurs

“In Groningen stad en ommeland heeft TotaalSupport door de inzet van de derde deskundige Bert Veurink, menig disakkoord over schadeherstel naar tevredenheid opgelost. Het winnen van vertrouwen door kunde, objectiviteit, het luisterend oor en pragmatiek in de onderbouwing, heeft niet alleen geleid tot oplossingen en uitspraken maar eveneens voor rust en tevredenheid bij de schademelders”.
Marcel Haas, Slices BV/ Herstelbevingsschade

“Bert Veurink benadert zijn werk vanuit een menselijk contact. Altijd vanuit respect en fatsoen. Hij is duidelijk in zijn opvattingen en is in staat om ook een negatieve uitkomst voor schademelders goed en in begrijpelijke taal te formuleren”.
Rob Sleurink, Tandem BV

Opdrachtgevers

Noot: De opsomming is enkel voor uw beeld en het betreft slechts een greep uit ons bestand.

Rechtbanken:
Rechtbank Overijssel / Rechtbank Midden Nederland / Rechtbank Noord Nederland

Gemeentelijke Overheden:
Gemeente Kerkrade / Gemeente Pijnacker-Nootdorp / Gemeente Hof van Twente / Gemeente Oldenzaal / Gemeente Brummen / Gemeente Appingedam / Gemeente Geldrop-Mierlo / Gemeente Waadhoeke / Gemeente Waalre / Gemeente Goirle

Belangenbehartigers en Verzekeringsmaatschappijen:
Vele kantoren van Belangenbehartigers en Advocaten en bijvoorbeeld met de verzekeraars Univé / TVM / de Goudse verzekeringen / Achmea / Allianz / Unigarant / ASR / DAS / Nationale Nederlanden / NH 1816 / VvAA / De Vereende / de Zeeuwse verzekeringen

Onze onafhankelijke positie tussen deze partijen in, is tevens een belangrijke pijler van ons bestaansrecht!

Wij werken landelijk en naast voor de bovenstaande organisaties, werken wij in veel dossiers samen met Schaderegelingskantoren, Arbeidsdeskundige bureaus en andere deskundige partijen die in ons werkveld werkzaam zijn.

TotaalSupport is een onafhankelijk adviesbureau in de letselschade, bouw en in het sociale domein.