Preventiedag Verbond van Verzekeraars

Zonnepanelen, iets nieuws onder de zon!

In het Bomencentrum in Baarn hebben diverse vooraanstaande sprekers uit de branche, hun licht laten schijnen op de mogelijke risico’s die het ondeskundig installeren van een PV-installatie met zich mee kan brengen.
Onder leiding van dagvoorzitter Bert Veurink (TotaalSupport) deelden Jaap Baarsma (voorzitter Holland Solar), Rob Overdijkink (FSE support), Chris van der Meijden (KIWA BDA), Bert van Woudenberg (ProfiNRG), Harry Wolkenfelt (Solarif) en Allart de Jong (Omega inspecties) hun kennis en inzicht met de 130 aanwezigen.

Conclusie na deze dag is dat deze zeer snel groeiende branche, duidelijk toe is aan eenduidige technische regelgeving voor PV-installaties. De komst nog in 2019, van een SCIOS Scope voor PV-installaties zal hier zeker positief aan gaan bijdragen!

Een overzichtsfoto: Harry Wolkenfelt (Solarif) in gesprek met Bert Veurink (TotaalSupport)

TotaalSupport is een onafhankelijk adviesbureau in de letselschade, bouw en in het sociale domein.

TotaalSupport B.V.
Tinbergenlaan 19
8024 EB  Zwolle
06 – 20 60 48 10
info@totaalsupport.eu