Complexe woningaanpassingen in het Sociale Domein

Gemeentes weten TotaalSupport erg goed te vinden

Na onze uitgebreide mail- en belcampagne wordt onze veronderstelling, dat er inderdaad een grote behoefte bestaat aan deskundig advies op het gebied van Complexe woningaanpassingen in het Sociale Domein, meer dan bevestigd.

Bart van den Eijnde en Peer Meijs zijn inmiddels druk doende, om alle aanvragen te voorzien van een goed en deugdelijk advies. Een advies dat bijvoorbeeld ook een eventuele bezwaarschrift procedure, goed kan doorstaan. De jarenlange ervaring van beide mannen in dit vakgebied, komt hierin erg goed van pas.

Wilt u info over de ondersteuning die wij ook u zouden kunnen bieden op dit vakgebied? Bel Bert!

Bert Veurink: 06 – 20 60 48 10

TotaalSupport is een onafhankelijk adviesbureau in de letselschade, bouw en in het sociale domein.

TotaalSupport B.V.
Tinbergenlaan 19
8024 EB  Zwolle
06 – 20 60 48 10
info@totaalsupport.eu

Aangesloten bij:
NIVRE (op persoonlijke titel)
LRGD (