“Casadata TaxaCare” de inspectie en taxatie App, die u meerwaarde biedt!

TotaalSupport BV, Casadata CV en Duncan Automatisering BV werken al sinds 2013 met elkaar samen en hebben, samen met meerdere stakeholders uit de assurantiebranche, de inspectie en taxatie App “Casadata TaxaCare” ontwikkeld. Deze applicatie is in een online versie en in een standalone versie beschikbaar.

In de inspectie-omgeving van de Casadata TaxaCare App kan de gebruiker gestandaardiseerd tot op detail vastleggen welke risico’s en welke omstandigheden op het betreffende object van toepassing zijn. In de taxatie-omgeving kan de gebruiker het object taxeren op basis van nieuwbouwwaarde en op basis van herbouwwaarde. De taxatie kan simpel en snel op 3 verschillende mogelijkheden worden uitgevoerd:

1- Op basis van het aantal dierplaatsen in het object;

2- Op basis van het aantal m2 van het object;

3- Op basis van een vergelijkbaar object;

Meer info over deze unieke applicatie treft u op www.casadata.nl.      Zelf kunnen taxeren is makkelijker dan u denkt!

Wilt u aanvullende informatie ontvangen of wilt u op locatie een DEMO bekijken, neem dan contact op met Bert Veurink via 06 – 20 60 48 10.

TotaalSupport is een onafhankelijk adviesbureau in de letselschade, bouw en in het sociale domein.

TotaalSupport B.V.
Tinbergenlaan 19
8024 EB  Zwolle
06 – 20 60 48 10
info@totaalsupport.eu