TotaalSupport nieuws

Nieuwe tarieven per 1 april 2022

Per 1 april 2022 hebben wij onze tarieven verhoogd volgens het prijsindexcijfer voor de consumenten. De verhoging komt feitelijk neer op een stijging van afgerond 6.5% van het uurtarief, dat wij aan u factureren.

Wilt u aanvullende informatie over onze diensten en tarieven? Bel met Bert Veurink via 06-20 60 48 10.

Terugkijkend kunnen we toch wel stellen, dat 2020 voor ons allemaal een ongekend jaar is geweest.

Ongekend in de zin van de impact van het Corona virus op ons persoonlijke welzijn en welbevinden, maar ook ongekend vanwege de zakelijke omstandigheden die door dit virus zijn ontstaan. Natuurlijk, het is voor het juiste perspectief op geen enkele wijze te vergelijken met een oorlog of met een hongersnood, maar toch is de invloed en de impact op onze generatie enorm gebleken.

Inmiddels is het vaccin aanstaande en wij spreken de grote wens uit dat we daarmee hopelijk vrij snel de grip terug gaan krijgen op de strijd tegen het virus.

Terugkijkend was 2020 ook een jaar waarin, ondanks de lastige omstandigheden, bestaande opdrachtgevers ons trouw bleven en ook nieuwe opdrachtgevers ons wisten te vinden. Hartelijk dank daarvoor! Trots zijn wij ook op de resultaten, die wij samen met onze opdrachtgevers wisten te behalen. Wij kijken dan ook uit naar een vervolg van onze samenwerking en zien verwachtingsvol en met veel vertrouwen samen met u 2021 tegemoet.

Team TotaalSupport  wenst u samen met uw geliefden fijne feestdagen en een goed en gezond 2021!

TotaalSupport is een onafhankelijk adviesbureau in de letselschade, bouw en in het sociale domein.

TotaalSupport B.V.
Tinbergenlaan 19
8024 EB  Zwolle
06 – 20 60 48 10
info@totaalsupport.eu