Mijn ZilverHuis Platform 

TotaalSupport is sinds kort één van de vier partners van het Mijn ZilverHuis platform. De verzekeraar de Onderlinge ‘s-Gravenhage, ZorgMies Nederland en De Woningwachter zijn de andere drie partners van dit vernieuwende platform. Het doel van het platform is om langer thuis-wonen te stimuleren.

TotaalSupport verzorgt het Persoonlijk Woonadvies voor het platform en geeft de geaccrediteerde opleiding aan de financiële adviseurs die het ZilverHuis hypotheek product in hun portfolio hebben. Dit betreffen adviseurs van de organisaties Univé, Huis & Hypotheek, de Van Bruggen adviesgroep, de Hypotheekshop en Hypokeur.

Klik hier voor de website van het platform, waar u meer informatie kunt vinden om langer thuis te kunnen blijven wonen.

TotaalSupport is een onafhankelijk adviesbureau in de letselschade, bouw en in het sociale domein.

TotaalSupport B.V.
Tinbergenlaan 19
8024 EB  Zwolle
06 – 20 60 48 10
info@totaalsupport.eu

Aangesloten bij:
NIVRE (op persoonlijke titel)
LRGD (op persoonlijke titel)